Romuvos Lietuvių Bendruomenės valdybos pranešimas

Romuvos Lietuvių Bendruomenės valdybos pranešimas

2018.02.10 Romuvos Lietuvių Bendruomenės (toliau – RLB) metiniame-ataskaitiniame-rinkiminiame susirinkime išrinkta naujoji RLB Valdyba nuoširdžiai dėkoja už suteiktą pasitikėjimą. RLB tikisi visų pagalbos ir kooperacijos kartu rengiant renginius ir tiesiog būnant kartu.

Susirinkimo metu RLB Valdybai dėl apylinkės veiklos buvo pateikta daug pasiūlymų ir pageidavimų,. Valdyba tikisi visų lietuvių pagalbos įgyvendinant išreikštus pageidavimus.

Susirinkimo metu pasiūlyta:

  • Sveikinti RLB narius jubiliejų proga;

  • Rengti „Kalėdų eglutės“, „Inkilėlių akcija parke“, „Užgavėnių“, „Velykų ar atvėlykio“ renginius. Taip pat – lietuviško kino vakarus (pagal galimybes rengti su filmų aktoriais ar režisieriais), krepšinio turnyrą „Romuvos taurė“, atnaujinti „Futbolo ir sporto klubo“ veiklą, atnaujinti dialogą su Vasario 16-osios Gimnazija, atnaujinti „Kiškių klubo“ veiklą;

  • Organizuojamuose renginiuose bendruomenės nariams taikyti diferencijuotą įėjimo mokestį (arba atleisti nuo mokesčio);

  • Prisidėti prie parko, esančio Romuvos sodyboje, tvarkymo ir priežiūros (krūmų ir gėlių darželis).

RLB Valdyba nuoširdžiai kviečia įsitraukti visas aplinkėje gyvenančias šeimas – mamas ar tėčius, kuriems būtų aktualu šeštadininis(kasmėnesnis) vaikų klubas, jo veiklos atnaujinimas ir kurie norėtų prisidėti. Bendruomenė nėra išskirtinių narių klubas, bendruomenė – visi Romuvoje gyvenantys lietuviai. Nėra svarbus išsilavinimas, amžius ar padėtis. RLB siekia būti kartu, būti vieni su kitais ir priimti vienas kitą tokį, koks jis yra.

RLB Valdyba yra atvira visiems pageidavimams ar inciatyvoms, projektams. Prašome Jūsų kreiptis į RLB Valdybą su visomis idėjomis, projektais. Jeigu galimybės leis – visi projektai ir idėjos, su mūsų visų pagalba ir gerais norais, išvys dienos šviesą.

Jūsų,

Romuvos Lietuvių Bendruomenės valdyba