Martynas Levickis su orkestru ir kviestiniais solistais! „Classic Live Show“ premjera Vokietijoje!

Martynas Levickis su orkestru ir kviestiniais solistais! „Classic Live Show“ premjera Vokietijoje!

levickio-show-titulinis

Martynas Levickis su orkestru ir kviestiniais solistais!
Šventinės žiemos programos „Classic Live Show“ premjera Vokietijoje!
Theater am Marientor, Duisburg, gruodžio 31 d. 20.30 val. (durys atsidaro nuo 19 val.).

Ape renginį: pasaulinio lygio žvaigždė – lietuvių akordeonistas Martynas Levickis kartu su savo orkestru gruodžio 31-ąją, Naujųjų metų naktį, surengs įspūdingą šou Duisburge.

Daugiau nei 2 val. trukmės koncertas ves klausytojus per Wolfgango Amadeus Mozarto laikų apartamentus Vienoje, romantiškąją šeštojo dešimtmečio Italiją su Ennio Morricone, paskleis žiemos burtus su Piotro Tchaikovskio „Spragtuku“ ir Antonio Vivaldi „Metų laikais“, uždegs publiką su Lady Gaga, Carmen ar Marija iš Buenos Airių, pralinksmins su Figaro… Tai – teatralizuotas muzikinis nuotykis, kurį sustiprins šiuolaikiniai vizualiniai sprendimai, kintančios dekoracijos, profesionalūs solistai, manieringas orkestro atlikimas ir paties virtuozo M. Levickio neprilygstama charizma.

Kviečiame patirti solidų pasididžiavimą savo tautos pažiba kartu! M. Levickis jau yra grojęs visose pagrindinėse pasaulio klasikinės muzikos salėse, įskaitant prestižinę „Royal Albert Hall“ Londone ar „Debussys Residenz“ Paryžiuje. Jis mėgiamas ir Vokietijoje: Berlyne grojo su Davidu Garrettu 14-ai tūkstančių žmonių, koncertavo Florian‘o Silbereisen‘o šou.

Duisburgo „Theater am Marientor“ tobulai tinka M. Levickio programai „Classic Live Show“. Padoriai santūrus iš išorės ir labai puošnus viduje šis teatras taps erdve, kurioje sutikta Naujųjų naktis ilgam įsimins. Teatras savo ruožtu kvies švęsti iki 3 val. ryto su patiekalais ir gėrimais, todėl nebereikės plano B, kur pratęsti vakarą ir linksmai sutikti Naujuosius. Daugiau informacijos apie gruodžio 31 d.

Pokylio valgiaraščio pasiūlymai: www.theater-am-marientor.de
M. Levickio „Classic Live Show“ bilietai jau prekyboje: http://www.ticketmaster.de/event/martynas-levickis-classic-live-show-silvester-gala-tickets/192151
Video: https://www.youtube.com/watch?v=AkaZ0drpDHM
Pdf parsisiuntimui: http://romuva.vlbe.org/wp-content/uploads/2016/10/Levickis_su_Classic_Live_Show_Naujieji_Vokietijoje.pdf